Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Class Gift Trading SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

 

SC Class Gift Trading SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul IcoaneDeArgint.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Intregul continut al site-ului IcoaneDeArgint.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC Class Gift Trading SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Class Gift Trading SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

Domeniul IcoaneDeArgint.ro este detinut de catre SC Class Gift Trading SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

 

Produsele prezentate pe IcoaneDeArgint.ro sunt comercializare de SC Class Gift Trading SRL sau de catre partenerii SC Class Gift Trading SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.


Oferte si promotii

Promotiile si ofertele sunt disponibile in limita stocului disponibil sau in limita stocului alocat campaniei respective, dar fara a depasi stocul disponibil.


Promotiile si ofertele nu sunt cumulative daca acest lucru nu este in mod expres prevazut. 


In stuatia afisarii unui pret eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cat mai curand posibil. Daca pretul va fi mult sub valoarea normala a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios si derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comanda facuta pe baza acestui pret va putea fi anulata.

[]