Politica de Retur

Ce fac daca vreau sa returnez sau sa schimb produsul?

In cazul in care vrei sa returnezi produsul nu trebuie sa iti faci nici o grija. ITI GARANTAM RETURUL. Te-ai razgandit? Este in regula. Indiferent de motiv, te asiguram ca iti vom returna banii sau vom schimba produsul in functie de ce varianta alegi. Daca vrei sa returnezi fara nici un cost de transport, te asteptam la sediul nostru din Str. Torentului nr 1-5, Sector 2, Bucuresti. Adresa este aici: link.


Procedura de retur se aplica conform OG 34/2014. Dreptul de retragere se aplica consumatorilor asa cum sunt definiti in ART 2 al OG 34/2014.


Clientul poate denunta unilateral contractul (achizitia online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, cf. OUG 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.  

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. www.IcoaneDeArgint.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14  zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Costurile de transport nu vor fi returnate.

Daca vrei sa trimiti coletul prin curier inapoi, te rugam sa iei legatura cu noi la telefon 0733540619 sau email icoane (at) IcoaneDeArgint.ro. 

Coletele trimise prin curier trebuie sa fie ambalate corespunzator pentru a nu se deteriora pe parcursul trimiterii, sa fie insotite de documentele de retur, iar ambalajele si sigiliile sa fie intacte. Produsele incomplete, deteriorate, cu urme de orice fel(socuri, lovituri, ciobituri, zgarieruri, pete, etc.), fara sigilii, fara ambalajele originale sau cu acestea deteriorate nu pot fi returnate. 


Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare in decurs de 3-30 zile de la acceptarea returului.

[]
× Cu ce putem să vă ajutăm?